Jimmy Ruys. Tijdens het zoeken naar een jonge presentator (m/v) konden we al snel niet om hem heen. Jimmy is een leerling van het Buitenhout College in Almere. Zijn school is een van de scholen die meedoet met onze documentaire workshops en daarbij horende film festival.  

Waar de ene jongere wat meer trekt naar de technische kant van documentaire maken. De andere jongere vooral inhoudelijk bezig is met het verhaal. Viel Jimmy al snel op door het gemak waarmee hij voor de camera staat.

Hij heeft een bijzonder opvallend presentatietalent. Daarnaast is hij ook supergezellig om mee te werken!

We kondigen dan ook met trots aan hem te kiezen als presentator van het filmfestival. En we zijn vereerd dat hij het gezicht wil zijn voor DOCSFAIR junior.

Jimmy is 14 jaar. Hij speelt tennis en gitaar. En de komende tijd zul je dus nog veel meer van hem gaan zien.