• Home
  • /
  • Organisatie

Organisatie DOCSFAIR

Maria Kuznetsova

Business Director

Jean-Jacques Van Bemmel

Commercial Director

Belgin Inal

Creative Director

TEAM DOCSFAIR

Albert Stokkers
Cameraman:
17 jaar lang zelf regisserende en meest gewilde cameraman van de omroepen. Hij maakt documentaires uit de hele wereld die uitgezonden worden bij NPO. Werkte onder andere mee aan Klokhuis, De proefkeuken, Jan de belastingman, Eureka, Grenzeloos verliefd, Vals plat en Vrije radicalen.

Nick Geerlof
Cameraman:
Een talentvolle jonge cameraman van Docsfair met een vernieuwende kijk op het filmen van documentaires.

Jan-Pieter Vissers
Televisie Journalist:
Werkte als televisie journalist voor (internationale) nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Hij behoort tot de beste researchers en redacteuren bij nieuws zenders. Daarnaast werkt hij ook als docent op het Wallant college.

Wim Schepens
Documentairemaker/Eindredacteur documentaire VPRO:
Werkte als maker en eindredacteur voor vele VPRO-programma’s en – documentaire rubrieken, waaronder Jonge Helden, Lopende Zaken, Noorderlicht en Dokwerk. Brengt in zijn documentaires een breed scala aan onderwerpen en maatschappelijke thema’s voor het voetlicht.

André van der Zee
Producent, prorgrammamaker, presentator:
André van der Zee is een veelzijdige presentator, programmamaker, verslaggever en dagvoorzitter die zich goed weet in te leven in een onderwerp om het daarna enthousiast en helder over te brengen.

Hayrettin Orgu
Cameraman:
Werkt al 18 jaar als cameraman voor NTR documentaires en diverse NPO programma’s. Hayrettin heef ook eerder als docent camera gewerkt op het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Mathijs Heuckeroth
Geluidsman:
Geluidsfreak met jarenlange ervaring als geluidsman voor programma’s van de publieke en commerciële omroepen.

Hans Brouwer
Sound engineer:
Editor Audio correctie Dutchview productions. Meer dan 30 jaar ervaring als geluidstechnicus bij Radio en TV.
Gespecialiseerd in audio correctie: documentaires en films voor de publieke omroepen gaan eerst door de handen van Hans voordat ze vertoond worden op televisie. Ook geluidstechnicus bij festivals o.a. Pinkpop.

Jorgos Papakyriacou
Video editor:
Jarenlange ervaring als editor voor de publieke omroep.Werkt onder andere voor NOS Studio Sport, NOS Journaal, Jeugdjournaal en NOVA/Nieuwsuur.

Ricardo Alvarez
Regisseur film/TV, scenarioschrijver, camera
Onder andere 22 jaar regisseur en programmamaker geweest bij de VPRO.
1996 Silver Screen Award voor een bedrijfsfilm Schildersprijs 2002 Nominatie Gouden Kalf voor ‘Brief aan mijn vader’ (VPRO)

CONTACT

Contact